OVER MIJ

OVER MIJ.


Mijn naam is Ienke Hofman (geboren in 1963), moeder, leerkracht en kindercoach, woonachtig in Raalte..

Na vele jaren voor de klas te hebben gestaan, vond ik het tijd voor een plek waar ik samen met kinderen kan ontdekken wat hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn. Tijdens mijn werk als leerkracht, ben ik regelmatig in aanraking gekomen met kinderen die een bijzondere hulpvraag hadden. Uit eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om op een positieve manier om te gaan met kinderen die extra hulp en aandacht nodig hebben. Steeds meer kreeg ik de behoefte te ontdekken hoe ik dat ene specifieke kind in het licht kon zetten, zodat hij/zij volop kon gaan schijnen en schitteren . Dit was voor mij de aanleiding om een opleiding tot kindercoach te gaan volgen.

In juni 2016 heb ik de erkende post-HBO opleiding tot kindercoach bij BGL & Partners afgerond. Vervolgens ben ik gestart met mijn eigen praktijk. De kindercoachpraktijk is gevestigd op de Elshof, in de driehoek Raalte Wijhe Heino. Ik maak gebruik van de praktijkruimte van Francis Zwiers, praktijk integratieve kindertherapie.

Het is een voorrecht om met kinderen te werken, samen oplossingen te zoeken, en dan is het fijn om iemand te hebben waarbij je je op je gemak voelt.

Diegene wil ik graag voor uw kind zijn.